46

Четете в "Марица" - Цакат ни с такса "кутия" в магазина 

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, очаквайте тези и много други интересни авторски теми и разработки:

Цакат ни с такса "кутия" в магазина 

Големи вериги за хранителни стоки продават ястията от топлите си витрини задължително само в кутийки от  20 стотинки. Няма начин клиентът да откаже съдовете за еднократна употреба, тъй като дори да си вземе продукта насипно, на касата ще му бъде калкулирана таксата. 

Компромис между ГЕРБ, ДБ и ПП е единствената надежда за България. Това заяви в интервю за "Марица"  психиатърът д-р Любомир Канов. Извежда ли системата за гласуване хората с качества напред, ще научите в утрешния брой на вестника. 

Срамните болести на партизанките направиха доктор активен борец 

Общували ли са сексуално партизаните в балкана? Или те са били някакви безполови същества, които са се интересували единствено от „Капитала“ на Маркс, от „Историята на ВКПб“ и от развитието на събитията на Източния фронт? Всичко е ставало според зависи. В зависимост от това какъв е бил командирът на съответния партизански отряд, чета или бригада. Ако той бил заклет моралист, тогава другарите е трябвало да се размножават чрез клетъчно делене. Но ако е бил привърженик на червената сексуална революция, като Маяковски, тогава сексът в землянката е бил нещо подразбиращо се.

Разходиха по подиума пера, обемни качулки и папийонки на гола шия   

Модната седмица в Париж официално приключи. Какви са модните тенденции четете в броя на "Марица".

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?