Следвайте ни

Четете в "Марица": Броим до 6 лева на квадрат за паспорт на жилището

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

1.   Две служителки от КАТ се върнаха с коронавирус от морето. Ще се стигне ли до затваряне на КАТ?

2. Броим до 6 лева на квадрат за паспорт на жилището. От 2022-а продажбата и отдаването под наем на имоти ще става само след представяне на технически паспорт за съответното жилище. Това условие е залегнало в Национална стратегия за енергийна ефективност, публикувана за обществено обсъждане. Цените за проверката варират между 1.5 и 6 лева на кв. м, така че, ако имате жилище около 60 кв. м, пригответе около 300 лева

3. Човеци с изтъркани костюми влизат в политиката за да станат милионери. Това казва в интервю за „Марица” поетът Георги Константинов.

4. Общо 29 семейства с репродуктивни проблеми ще получат парична помощ от общинския бюджет, след като  местният парламент  потвърди разходите с размер на 50 195 лева.  Сумите за инвитро варират между 524 лева до 2000 лева, която е максимална според правилата за финансиране от градската хазна.

5. Едрите земевладелци с до 20 хиляди декара земеделска земя в страната да се облагат с данък от 1 до 10 лв. на декар. Това е заложено в Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси, а предложението е на група народни представители.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?