3906

Четете в "Марица": Битката за ключови постове, а не за външен министър, клати най-много сглобката! Говори Геновева Петрова

Интересни новини ще прочетете и в утрешния брой на в. "Марица"! Ето и част от акцентите:

 

Късаме с телекома, ако ни вдигне цената

 


Договорите с мобилните оператори да бъдат прекратявани без неустойка, ако те вдигнат цените, независимо дали става въпрос за индексация или не. Такова предложение за промяна в Закона за електронните съобщения внасят група депутати. В момента, за да „скъсаме“ с мобилен оператор, трябва да платим "наказателна такса" от три месечни такси.

 


Фермер на "Марица" грабна "Златен ритон"


Милко Цветков, носител на приза „Фермер на Тракия 2016“ в едноименния конкурс на вестник „Марица“, грабна и тази година "Златен ритон" от „Винария 2024“. Той е сред петимата лауреати, удостоени с високото отличие, което бе връчено на тържествена церемония тази вечер в панаира, в рамките на международната изложба по лозарство и винарство.

 

Битката за ключови постове, а не за външен министър, клати най-много сглобката - интервю с Геновева Петрова, агенция "Алфа Рисърч"

 

Разкопаха кръстовище в Кючука, задава се кошмар с трафика

Тежкият трафик в район „Южен” няма да се разтовари скоро, напротив, задават се още по-големи кошмари за шофьорите. В момента е разкопано кръстовището на ул. „Петър Стоев” и „Михалаки Георгиев” по проекта на ВиК за Южен обходен колектор и колите в тази част на района вървят в обход по съседните тесни улици.

 

Ученици разиграват избори за Европарламент


Ученици ще решават проблемни казуси на гражданите в Европейския съюз, ще дискутират как чрез социалните мрежи може да се повиши участието в избори за Европарламент. Ще си измислят партии, ще издигнат кандидат, ще очертаят приоритети и ще участват симулативно във вота. Ще обсъдят навлизането на изкуствения интелект в образованието, ще предложат свои идеи как училището да стане по-технологично, но и по-зелено.  Регионална среща на училищата - посланици  на Европейския парламент, събира утре в пловдивското СУ "Любен Каравелов" над 160 младши и старши посланици на ЕП от 18 училища в 10 града в района: Велинград, Димитровград, Драгиново, Златоград, Казанлък, Кърджали, Маджарово, Пазарджик, Пловдив, Хасково.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
retret

retret

21.02.2024 | 22:24

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:~--- https://da.gd/menx

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?