Следвайте ни

Четете в Марица: Без ВиК инкасатори по домовете

viber icon

Без ВиК инкасатори по домовете


ВиК инкасатори  няма да обикалят домовете на пловдивчани поне до Нова година. Засичане на водомери няма да има, а потреблението ще бъде начислявано „служебно“. Това означава, че сметките на абонатите в Пловдив ще бъдат точно колкото и предходния месец.

 


Полиция разгонва навалицата в магазините


Полицейски патрули дежурят от вчера пред магазините от големите вериги в Пловдив, за да не допуснат струпване на хора вътре. Униформените следят и да се спазва дистанция на опашките отвън. Крутите мерки бяха въведени по разпореждане на кмета Здравко Димитров след като в събота бяха показани кадри със стълпотворение от купувачи в "Джъмбо", които далеч надхвърляха допустимите 150 души.

 

Без заразени медици през уикенда, още 16 жертви


Нито един заразен медик с коронавирус през уикенда в Пловдивска област показаха данните на Регионалната здравна инспекция, което е прецедент за последните седмици.  Епидемията обаче взе още 16 жертви.

 

 

Пиян помете 4 коли в "Тракия"  

 

30-годишен сътвори екшън на ул. "Съединение" в пловдивския район "Тракия". Минути преди 21 часа в събота шофьорът, който е от Куклен, се качил на опела си, след като пийнал. Точно до блок 208 изгубил контрол и се блъснал последователно в 4 паркирани коли.

 

 

Жена прати есемес за паркиране, но получи скоби и глоба


Пловдивчанка изпрати есемес за паркиране в „Синя зона“, но въпреки това се сдоби със скоби на колата и отнесе глоба.
Абсурдната ситуация се разиграла с Милена Казакова, когато тя оставила полото си на ул. „Йосиф Шнитер“ в центъра на града.

 

 

Медсестра изкара над 40 часа дежурство, няма кой да я смени

 

Над 40 часа дежурство се наложи да изкара старшата сестра на Спешно отделение към Областната болница в Пазарджик, защото нямало кой да я смени. Ангелина Сотирова има 35-годишен стаж в системата на Спешна помощ и не помни никога досега да е виждала такава криза за кадри. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?