Следвайте ни

Четете в "Марица": Бетонният мост е здрав, ще издържи до събарянето

viber icon

Новият брой на вестник "Марица", който ще излезе утре (15 февруари), ще ви информира за актуалните събития в живота на Пловдив. Ето и най-интересните заглавия:
 

Бетонният мост е здрав, ще издържи до събарянето

Бетонният мост е бетон и може да издържи още дълги години. Това заяви зам.-кметът по строителство в Община Пловдив Пламен Райчев веднага след проверката, разпоредена спешно в събота от кмета Здравко Димитров заради появила се пукнатина.

Счетоводителят от скандала със скъпия томограф се връща в Онкото

Красимир Тодоров, чийто подписи стоят под документите за скъпия компютърен томограф, доставен в КОЦ-Пловдив преди време, се завръща на работа в лечебното заведение, научи „Марица“. Това е поредното скандално назначение на временния шеф Пламен Фотев. Той бе назначен за управител без конкурс в края на септември с решение на Общинсикя съвет.

35 000 си намериха работа в пандемията

24 504 работници от Пловдив и областта са наети като строители, продавачи и миньори, както и в транспортния сектор през 2020 г., показват данните на Агенцията по заетостта, предоставени на "Марица". Други 9449 пък са започнали работа в производството на храни, облекло и дървени изделия.

Величко Родопски, заместник-кмет по финанси: Със заем и  бюджет от  418 млн. лв.  Пловдив ще се развива като модерен град

Много от проектите вече щяха да се изпълняват, ако беше изтеглен нисколихвеният кредит  от фонд „Флаг“, заявява още зам.-кметът. Само за подобряване на качеството на въздуха и чистотата в града  са планирани  33 млн. лева.  Пловдив се разраства, услугите, които Общината извършва, се увеличават, и те няма как да се извършват без персонал, казва още Родопски.

Спряха сайт, излъгал за починал след ваксина медик

Граждани обявиха война на фалшивите новини, след като сайт съобщи за починал след ваксина срещу ковид медик в Пазарджик. Сайтът вече е спрян.

В приложение „Бизнес“ има много интересни акценти. Сред тях е и интервюто с крупен предприемач.

Угур Озай, управител на „Одело България”: Строим още един завод край Пловдив

Мис България 2020 заляга над листовките

Новата Мис България 2020 Венцислава Тафкова записа шофьорските курсове. Красавицата от доста време се кани, но не й остава време заради многото ангажименти. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?