Следвайте ни

Четете в "Марица": Бензинът и дизелът паднаха под 1.60

viber icon

Бензинът и дизелът паднаха под 1.60

До рекордно ниски нива паднаха най-масовите горива у нас. Литър обикновен дизел се търгуваше вчера на бензиностанцията на известен политик срещу 1.59 лева. На същата цена се продаваше и бензин А 95. Пропан-бутанът пък падна до 67 стотинки.

По 50 пловдивчани дневно търсят помощ на горещите телефон на общината

Средно по 50 пловдивчани звънят всеки ден на телефоните на Координационния център за подпомагане на хора в нужда, а седмично обажданията са няколкостотин, съобщиха от общината. Линията беше открита след обявяването на извънредното положение в страната заради COVID-19. Телефоните на Координационния център за подпомагане на хора в нужда са 0878 371 710 и 0878 371 449, както и телефон за психологическа подкрепа - 0700 147 44. Общинският кризисен щаб планира вместо тези линии да пусне нов единен номер за социална и психологическа подкрепа, както и линия за доброволци, които искат да помагат по време на епидемията. Това съобщи за „Марица“ ресорният зам.-кмет Анести Тимчев.

Откараха със специална линейка д-р Дариткова в Смолян

Специална линейка откара от София до Смолян д-р Даниела Дариткова вчера. Шефката на парламентарната група на ГЕРБ е заразена с COVID-19 и ще остане под карантина в кв. Райково на родния си Смолян, където има къща с двор. По време на изолацията с нея ще е единствено съпругът й. "Надявам се, че ще мине леко и разчитам на имунитета си", каза д-р Дариткова пред "Марица", докато пътуваше от столицата за Смолян. 

 

 

Опазим ли се по Великден, ще победим вируса до юни. Това каза проф. Николай Витанов, още четете в интервю с професора на "Марица".  

 

 

Наш професор в САЩ вади змийска отрова за имунитет 


В разгара на пандемията с коронавируса учени от цял свят търсят ефикасни средства за противодействие на КОВИД 19.В тази критична ситуация любопитно звучи тезата на известния учен проф. Искрен Азманов, агроном, изобретател, член на Академията на Ню Йорк.Змийската отрова може да се окаже търсеното средство, гарантиращо имунитет, смята проф. Азманов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?