Следвайте ни

Четете в "Марица": Баща и син Баташки влизат в битката за Онкото

viber icon

Баща и син Баташки влизат в битката за Онкото


Четирима кандидати ще участват в конкурса за нов управител на КОЦ-Пловдив. До момента информация за икономическите показатели на Онкоцентъра, които трябва да послужат за основа при изготвяне на управленските програми на кандидатите, са поискали проф. Мариянна Янева, проф. Илия Баташки и синът му Атанас Баташки. 

 


"Пловдив 2019" икономиса 4 млн. лева заради COVID-19 

 

"Пловдив 2019” икономиса над 4 млн. лева от бюджета си заради пандемията. Това става ясно от отчета на фондацията за първите шест месеца от 2020 г., внесен за разглеждане в Общинския съвет. Извънредните мерки критично са се отразили върху програмата, твърди изпълнителният директор Кирил Велчев. Той посочва, че Риека в Хърватска и Голуей в Ирландия, определени за европейски столици на културата през тази година, спряха на сто процента дейността си.

 

Рекордна сметка за вода стигна до омбудсмана


Пловдивчанката Милена Василева, която получи сметка за 1408 лева за 640 кубически метра вода от ВиК, представи проблема пред омбудсмана Борислав Стаматов и в Комисията за защита на потребителите в София.


Има доказано замърсяване на Марица с нитрати и амониев азот


Има доказани високи стойности на нитрати и нитрити, както и на амониев азот, надвишаващи допустимите норми в колектора, вливащ се в р. Марица. Това заяви вчера в Хасково министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?