1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": Астролози взеха хляба на политолозите

viber icon

Идва събота, а това гарантира - идва неповторимият уикенд брой на "Марица". Акцентите сега, а десертът утре на сергиите:

 

Бивш кмет стана шеф на Летище Пловдив


Бившият кмет на Община "Родопи" Пламен Спасов е новият директор на Летище Пловдив. Все още не съм подписал заповедта за назначението, но разговори с мен са водени, потвърди пред „Марица“ той. Спасов ще е временно изпълняващ длъжността до повеждане на конкурс, както е по Закона за публичните предприятия.

 

Астролози взеха хляба на социолозите в партийните щабове


Сред особеностите на родната политика е тежкото суеверие, което властва в повечето партийни щабове. Добре известно е как лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов никога не се бръсне и не дава пари в понеделник, винаги носи червен конец против уроки и тревожно следи дали не се задава ретрограден Меркурий. Други пък тръгват винаги с десния крак, носят икона в чантите и карат шофьорите да обръщат и сменят маршрута, ако видят черна котка.

 

Искаме до два месеца електронна система, за да няма обвинения в източване

Превозвачите  отново поставиха на срещата с кмета Здравко Димитров и ресорния заместник Тодор Чонов  въпроса за въвеждането на електронната система в градския транспорт. Те настояват максимум до един – два месеца системата да заработи и общината, а не фирмите, да събират приходи от продажба на билети и карти.


Замитахме спора със Скопие и тецовете, сега ни се връщат като бумеранг

 

твърди в интервю Елена Поптодорова специално за "Марица".

 

Френски граф рисува Стария град и мечтае за света на Дисни


Един от прадедите ми се е сражавал рамо до рамо с Наполеон, а друг е минал през България с Четвъртия кръстоносен поход, разказва Гийом дьо Бодюс

 

Топ ченге, потомък на белогвардеец, написа „Съдбата на криминалиста”


Днешната полиция, не е моята полиция, най-важното е партиите да не се месят в кадровите дела на МВР, заявява Васил Матвеев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?