46

Четете в "Марица" - Апартамент в Пловдив счупи рекорда с 4800 евро за кв. м

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми и разработки:

Траншея на НКЖИ спъна Югоизточния обход

Многострадалното изграждане на важната пътна връзка между „Скобелева майка” и кръговото кръстовище на Асеновградско шосе, наричана още Югоизточен обход на Пловдив, отново се отлага за преработка на проекта. За актуализацията му Община Пловдив обяви вчера обществена поръчка по съкратената процедура с прогнозна стойност 24 432 лева без ДДС. На 12 декември ще се отварят оферти. 

Русия вече търси примирие, защото закъса за войници и оръжие. Това каза в интеревю за "Марица" генерал-майор Съби Събев. Докога ще продължи войната между Русия и Украйна четете в утрешния брой на вестника.

Сирийци от кръга на Масуд трепят бели котки в Пловдив 

Сирийци, обитаващи блок в "Кършияка", умъртвяват котки по жесток начин. За това алармираха от "В Пловдив - без дом", които се грижат за намирането на покрив за бедстващи животни.  

Пожар остави без дом семейство с две деца 

Зов за помощ отправи кметът на пазарджишкото село Синитово Борислав Алексиев. Той и жители на селото са подели кампания за събиране на средства в помощ на семейство Трифонови, чиято къща изгоря до основи при пожар преди няколко дни.

Опасни къщи в идеалния център на Пловдив 

Стари къщи, голяма част от които са паметници на културата, не се поддържат от техните собственици и застрашават живота на минувачите, установи за пореден път екипът на „Марица”. За някои сгради има инвестиционни намерения, но проектите отлежават с години в чекмеджетата на чиновниците по дългата верига на процедурите по съгласуване.

Апартамент в Пловдив счупи рекорда с 4800 евро за кв.м

4800 евро за един кв.м е новият рекорд в цените на жилищата у нас. Офертата е от Пловдив, с което градът под тепетата отново изпревари София в състезанието с летящите нива на имотните сделки.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?