Следвайте ни

Четете в "Марица": Албанци ни строят къщите, турци ни готвят по курортите

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми, разработки и интервюта:

Махаме маските, ако сме ваксинирани

Служебният кабинет предприе важна стъпка за разхлабване на мерките срещу коронавируса. Ваксинираните вече няма да имат задължението да носят маски в някои закрити пространства, обяви зам.-министърът на здравеопазването Александър Златанов.2.      2. Никой не търси шефове, лятото отприщи глад за сервитьори

Албанци ни строят къщите, турци ни готвят по курортите

Албанци ни строят къщите, украинки ни оправят леглата по черноморските хотели, а турци ни готвят по кръчмите. Родните кандидати за работа отиват на предварително интервю, изстрелват въпроса: „Каква е заплатата?“, и след отговора аристократично напускат кабинета на шефа или ПР-а.

Стопират концесията за Летище Пловдив

Концесията за Летище Пловдив временно ще бъде преустановена. Сегашните параметри и условия за участие не кореспондират с икономическата ситуация, породена от коронавирусната пандемия.

ИТН може да е първа сила, Виденов препъна БСП

Интервю с Геновева Петрова, управител и част от екипа на агенция "Алфа Рисърч" от нейното създаване.

Задължават РЗИ да казва за мангана в чешмите на Брестовица 

Областният управител Ангел Стоев ще задължи РЗИ-Пловдив да публикува в сайта си актуалните данни за показателите на питейната вода в Брестовица. Това стана ясно вчера след срещата на губернатора с представители на Инициативния комитет на Гражданско сдружение „Живот за Брестовица“.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?