46

Четете в "Марица" - Ако цените в Германия растат, това ще намали износа ни

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни анализи, теми и интервюта:

Седем сигурни депутата от Пловдив

Вотът в неделя предопредели две сигурни седмици в 16-и МИР-Пловдив. Според прогнозни резултати към 20 часа снощи е ясно, че ГЕРБ ще има четирима депутати от града (ако резултатите в Пловдив са подобни на тези за страната), а "Продължаваме промяната" - трима. Сигурни места в парламента от 6-и МИР имат още БСП, "Демократична България" и "Възраждане".

Всичко за изборите четете във вестник „Марица”

Борисов си надвил егото, кани за кабинет без реваншизъм

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов започна офанзива за сформиране на кабинет веднага след като гласува. “Този хаос и рекет, който се налага върху българите, трябва да престане”, заяви бившият премиер. И призова партиите в новия парламент да се разберат, за да има правителство.

Сопот и Съединение №1 по заети в преработващата индустрия

Общините Сопот и Съединение държат лидерски позиции по заетост в преработващата индустрия в страната. В града на Вазов са отчетени 91% от всички наети в нефинансовите предприятия, където локалната икономика е доминирана от оръжейната фабрика. В Съединение заетите в индустрията са 80%, с преобладаващо присъствие в хранително-вкусовата промишленост. На трето място със 79% се нарежда община Сатовча.

Ако цените в Германия растат, това ще намали износа ни

Това казва в интервю за „Марица” старши икономистът от Института за пазарна икономика Адриан Николов.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?