2374

Четете в "Марица": Ад! Пловдивчани сменят жилищата си заради рева на колите  

Не изпускайте новия брой на в. "Марица". В него ще намерите всички актуални новини. Ето и част от акцентите:

 

Държавата ни удря рамо за трети котлован в Шишманци

Пловдив все пак дочака държавна помощ от правителството, макар то вече да е в оставка. Подписан е договорът между Общината и ПУДОС /Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда/ за строителството на трети котлован в завода за отпадъци в Шишманци. Строителството на новото съоръжение на стойност 9 млн. лева ще даде глътка въздух на сметосъбиращите фирми за депонирането на боклука. 

Пловдивчани сменят жилищата си заради рева на колите  

Ад! Рев на мотори, коли и дрифтове дори и в късните часове ни стъжни живота -  така Антония Георгиева описва денонощния шум от трафика на бул. „Източен“ - един от най-натоварените в Пловдив. Преди известно време заедно с мъжа си и майка си се преместили от „Тракия“ по-близко до центъра, в тъй нар​еч​ения блок „Пежос“. 

Кризата ни тласка в изборна спирала, каза в интервю за "Марица" проф. Доц. Антоний Гълъбов. Коя позиция е възможно да заемат при нови избори "Възраждане" четете в утрешния брой.

Данчо я доведе до лудост, носи вина за убитото дете, споделиха близки на Лиляна от Желязно, която уби детето си, а след това опита да сложи край и на своя живот. Кой и как е оказвал натиск върху майката четете в броя на "Марица".

 

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?