46

Четете в "Марица": 8 лева на месец за удоволствието да имаш банкова сметка

В новия брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни и авторски теми и разработки:

ГЕРБ с нов кандидат за кмет на вота догодина
ГЕРБ ще има нов кандидат за кмет на Пловдив на местните избори догодина. Тази новина съобщи в Пловдив лидерът на партията Бойко Борисов. Той пристигна в града вчера, за да инспектира строителството на стадионите на "Ботев" и "Локомотив". Борисов бе посрещнат от местния координатор на ГЕРБ Иван Тотев и активисти на партията. Кметът Здравко Димитров не присъства, защото е на посещение в Турция.

Третият мандат ще е за ДБ – интервю с политолога Любомир Стефанов

Прехвърлят за догодина милионите от държавата за Голямоконарско
Държавната субсидия в размер на 9 млн. лева, дадена от служебното правителство на Община Пловдив за разширение и ремонт на Голямоконарско шосе, не е усвоена, но няма да се връща обратно в републиканския бюджет. Опасенията, че градът ще изтърве парите, бяха разсеяни от зам.-кмета по строителство Пламен Райчев пред „Марица“.

Вторият крематориум може да мине между капките
Назрява нов скандал около изграждането на втори крематориум в Пловдив. Временната по документи постройка на Рогошко шосе, вместо да бъде съборена, както се очакваше, след като се оказа, че не отговаря на изискванията, е възможно да заработи в противоречие с всякакви законови норми.

8 лева на месец за удоволствието да имаш банкова сметка
8 лева на месец - това е най-високата такса, която голяма банка у нас начислява на клиентите си за най-елементарното - поддръжка на разплащателна сметка. Разходът е един и същ, независимо дали има десетки извършени банкови операции по сметката, или въобще няма такива. Така годишният задължителен разход за физически лица гони 96 лева.

Рестартираме авиолиниите до Брюксел, Милано и Франкфурт – интервю с Дойчин Ангелов, член на борда на директорите на Летище Пловдив

Бивша гимнастичка стана Мис България Пловдив 2022
Бившата състезателка по художествена гимнастика София Папукчиева е новата Мис България Пловдив за 2022 година. Церемонията се състоя в пловдивски клуб. В момента Софи е треньорка в клуб "Тракия Елит" при Лина Куманова, която е неин първи наставник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Четец

Четец

06.11.2022 | 22:08

Марица, защо следвате навсякъде този цървул? Жадни сте за повече кликове или някой ви плаща да правите това? Или касирате и от двете?

Отговори
6 1
777

777

06.11.2022 | 22:04

Проблема се решава с масова теглене, спиране безмисленото теглене на кредити и фалит на банките

Отговори
7 1
Lemmy

Lemmy

06.11.2022 | 20:29

8 лева на месец - това е най-високата такса, която голяма банка у нас начислява на клиентите си за най-елементарното - поддръжка на разплащателна сметка. Разходът е един и същ, независимо дали има десетки извършени банкови операции по сметката, или въобще няма такива. Така годишният задължителен разход за физически лица гони 96 лева Bitcoin решава такива проблеми......

Отговори
3 10
Западняк

Западняк

06.11.2022 | 20:34

Биткоин има също такси и не е стабилна валута. Засега биткоин е инструмент за спекулация, а не за спестяване.

Отговори
14 1
...

...

07.11.2022 | 06:38

Има такси естествено когато правиш трансфер,но когато си стои и не правиш нищо....такса няма. Потдържането на банкова сметка е едно голямо нищо.....Изразходва толкова ресурси на месец,колкото да изпратиш клипче по вайбър.....но пък си плащаш заплатите на сърдитите лелки в офисите за да получаваш техните услуги от 08-17ч...... В това и много други отношения Биткоин системата е в пъти по-добра. За бързина на превода няма да говорум даже....

Отговори
1 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?