46
Следвайте ни

Четете в "Марица": 500 тона боклуци гният на открито до Пловдив под носа на институциите

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" може да прочетете тези и много други интересни авторски разработки, теми и интервюта:

МЗ пусна томбола за ваксинирани

102 смарт часовника ще раздадат от Министерството на здравеопазването на ваксинирани през октомври. Новата информационна кампания вече започна, като включва изпращането на поощряващ SMS до частните абонати на трите мобилни оператора в страната.

500 тона боклуци гният на открито под носа на институциите

500 тона полиетиленови отпадъци гният с години под слънцето и дъжда в Ново село, алармираха местни хора. Въпреки че са складирани в частен имот с висока и плътна ограда, жители на селото се опасяват от причиняването на екологична катастрофа.

Градска железница ще спре кошмара с трафика

Пловдив ще бори трафика с възраждането на градска железница. Това е приоритетен проект за Общината, обяви кметът Здравко Димитров при откриването на международната научна конференция „Икономически, регионални и социални предизвикателства в прехода към Зелена икономика“.

Няколко правителства повтарят грешките с Околовръстното на Пловдив – интервю с инж. Богдан Милчев от Института по пътна безопасност

Идея: съветници гласуват на сесиите с джиесем

Оригинална идея за по-бързото разглеждане на дневния ред сподели с колегите си на последната сесията общинският съветник Йордан Иванов (Демократична България). Според него гласуването при вземане на решения може да стане много лесно от личните джиесеми, още повече в Пловдив няма съветник, който да не е оборудван с мобилен телефон.

Бият трета доза в Пловдив

В Пловдив официално започна поставянето на трета доза от ваксините срещу COVID-19, след като пристигна заповед от здравното министерство. Това обяви пред „Марица“ д-р Сийка Димчева, директор на Регионалната здравна инспекция.

Полиция влезе в гимназия заради нокаутиран осмокласник

Пореден случаи на агресия се разигра в пловдивско училище. Осмокласникът Красимир Наков от Професионалната гимназия по битова техника беше пребит от по-голям съученик в сряда. Нападението е станало извън школския двор между двете смени.

Прочут пианист снима клип на Главната

Световноизвестният пианист Евгени Генчев ще снима клип в Пловдив тази събота, научи "Марица". Виртуозът, родом от града под тепетата, ще превземе Главната за повече от 4 часа. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?