Следвайте ни

Четете в "Марица": 5 лева на ден за климатик в хотела, още 5 за бебешка кошара

viber icon

Приятна петъчна вечер, приятели! Хубавото е, че идва събота. А още по-хубавото е, че почивката ви ще бъде допълнена с уикенд броят на "Марица".  Както винаги, той е изключителен. Грабвайте го утре сутринта и потегляйте към плажа или планината. Акцентите: 

 

 5 лева на ден за климатик в хотела, още 5 за бебешка кошара

 

Хотелиерите не се отказаха да цакат туристите с всевъзможни такси дори на фона на второ поредно трудно лято. При условие, че чуждестранните групи по Черноморието ще бъдат кът, а бизнесът ще се крепи на родни туристи, лошите практики от миналото не са забравени.

Такса „климатик“ продължава да се начислява в много морски хотели и къщи за гости, показа проверка на „Марица“. Тя масово е 5 лева на ден.

 

На море в Пловдив: басейни с атракции  - до 25 лв. на ден 

Лято е, жегата става все по-непоносима, а черноморските плажове са далеч. До Бургас са 263 км, до Варна - 367, но по-големият проблем са километричните задръствания..

За басейните не е нужно да планирате отпуски или да правите резервации. Достатъчно е само свободен ден, джапанки, хавлия и бански. Предимствата продължават с ниските цени на входните такси, спестяването от разходи за транспорт и хотели. По този начин плажът ни излиза между 10 и 25 лв. за вход, шезлонг и чадър.   

 

Юли е чудесно време за ваканция

прогнозира в интервю за "Марица"  климатолог номер 1 проф. Георги Рачев. Какво още каза за лятото, което ни очаква, четете в утрешния брой.

 

Готвачката, която правеше кафе на Тато, рисува български царе

В годините на соца традицията беше: който готви през деня за Бащицата (Тодор Живков), той трябва да му поднесе и турското кафе, което обичаше да пие. Приготвяхме му го по специален тертип: три пъти да кипне на котлона. Така каймакът му се запазваше твърд и сбит и когато кафето се изливаше в чашата, утайката оставаше на дъното <210>”, разказва Йорданка Павлова пред "Марица".

 

Теа и Наум Шопов на шопинг терапия в Пловдив 

Plovdiv Plaza посрещна новодомците Теа Минкова и Наум Шопов. Шопинг приключението на двамата трая около час, а бюджетът им бе 1500 лева. Актьорите се възползваха от летните  намаления на МОЛ-а.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?