Следвайте ни

Четете в "Марица": 400 млн. влезли в икономиката на Пловдив от ЕСК

viber icon

Пълниш резервоара догоре, плащаш тънко за чужда колонка 

Нова измама изправи бензиностанциите в Пловдив на нокти през последните седмици. Извънредните мерки и спазването на разпоредбите за социална дистанция дадоха шанс на мошеници да се възползват от ситуацията. Шмекерите, които обикновено са добре облечени и със скъпи коли,  избират натоварена бензиностанция в пиковите часове.

400 млн. влезли в икономиката на Пловдив от ЕСК

Пловдив се справи успешно като домакин на инициативата Европейска столица на културата, а ползите за града са безспорни. От годината на спечелването на титлата до момента преките и косвени ползи на икономиката в Пловдив и областта се оценяват на 400 млн. лева, стана ясно при представянето на годишния мониторингов доклад

До 30 деца в първа група, ако има чакащи

Броят на децата в първа група в детски градини с чакащи неприети в Пловдив ще се завиши до 30, ако ОбС гласува предложението. Решението се налага след резултатите от първото класиране на 3-годишните, в което за 2070 места се бореха 2327 деца, а от тях бяха класирани 1886.

Ташкови започват третото крило на Лаута Гардън 

Жилищната кооперация в парк „Лаута“, която братът на пловдивския депутат Атанас Ташков започна да строи след брилянтната сделка с  бившия общински терен, благополучно порасна  до десетия етаж. В комплекса кипи ударен труд, видя репортерският екип на „Марица“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?