2374

Четете в "Марица": 18 г. сме в НАТО, а курсовете ни по бойна подготовка още са на руски

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

На море в Гърция - колкото може по-далеч от границата и с пълен резервоар

Сезонът на отпуските се познава по километричните опашки на границата с Гърция, които в активната част от края на юни до средата на септември вече са ежедневие. Туристическите данни също потвърждават, че Бяло море отново е далеч по-желано от Черно море. Северните ни морски курорти отчитат спад с близо 20% на летовниците, като отдават това на рекордната инфлация. В същото време Гърция е много привлекателна, а Турция привлича летовници заради чартърите.

18 г. сме в НАТО, а курсовете ни по бойна подготовка още са на руски     

За този и още куп куриози разказа в интервю за „Марица” председателят на Съюза на офицерите от резерва „Атлантик” полк. о. р. Вилис Цуров.

Наша ромка завърши с отличие в Нидерландия

Ромска девойка, родена в семейство на нискообразовани родители в пазарджишкото гето, завърши с отличие гимназия в Нидерландия. Амбициозната Асенка Мишева смята да продължи в университет или колеж. 

Калабалък от клиенти при местния Фигаро за Байрама

Мюсюлмани в Пловдив напълниха салоните на тукашните колеги на Севилския бръснар - да оформят брада и да се докарат със спретната подстрижка за предстоящия през този уикенд Курбан Байрам. Един от най-натоварените е майстор Щерю Топалов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ето какво казва Методи Андреев:

Ето какво казва Методи Андреев:

07.07.2022 | 21:48

https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-metodi-andreev-ruskoto-vliyanie-zapochna-da-prevzema-balgariya-po-vremeto-na-sakskoburgotski-lichno-putin-go-e-poiskal-tova Методи Андреев: Руското влияние започна да превзема България по времето на Сакскобургготски, лично Путин го е поискал това

Отговори
1 2
idiotiте

idiotiте

07.07.2022 | 22:07

Дано Ковида тоя път не те пропусне!

Отговори
1 1
М??

М??

07.07.2022 | 22:10

Истината дразни ли те?

Отговори
1 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?