Следвайте ни

Четете в "Марица": 150 легла в COVID болницата на Пловдив

viber icon

Вестникът на България, символът на Тракия, душата на Пловдив! Вестник "Марица" ви очаква и утре на сергиите като ваксина срещу лъжата и дезинформацията. Анонсите:

 

Ще има 150 легла за заразени, но без тежко болни

МБАЛ "Св. Мина" ще разполага със 150 легла за COVID, като това ще става на етапи, но с краен срок 16 ноември. Това реши Медицинският щаб към областната управа по повод на трансформацията на общинската болница.

 

Още девет жертви, двама школски директори и 9 медици заразени

Нови девет жертви взе коронавирусът в Пловдив и областта за последните две денонощия, съобщиха от Областния кризисен щаб. Починалите са жена на 65 години и  8 мъже на възраст от 70 до 88 години, като  в два от случаите не  са отразени придружаващи заболявания.

 

С маска в час, ако реши Педагогическият съвет

Носенето на маски в училищата може да стане задължително и в час, ако такова решение бъде взето от Педагогическия съвет на школото. Тази възможност се дава с писмо на министъра на образованието Красимир Вълчев до началниците на регионалните управления, които на свой ред да информират директорите.

 

Работата по Водния цикъл блокира живота на ул. "Карловска"

Повече от два месеца продължава ремонтът на ул. "Карловска" и краят не му се вижда.  С бавната работа буквално ни блокираха живота, оплака се вчера д-р Хари Ховагимян, който има рентгенов център за зъбни снимки. Хората, които искат да ползват услугите на кабинета, трябва да вървят измежду изкъртените павета.

 

Извиха се опашки за пенсиите с добавка

Големи опашки се извиха вчера пред пощите в Пловдив, тъй като започна изплащането на пенсиите с добавка от 50 лв. от държавната хазна.  Пред пощенска станция в „Смирненски“ сутринта се бяха наредили над 30 нетърпеливи пенсионери.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?