Следвайте ни

Четете в „Марица“: 1000 обратно на работа по заведенията

viber icon

Фирма от приятелския кръг на ВиК купи част от бизнеса на  фамилия Тотеви

Братът на бившия кмет на Пловдив продаде дяловете си в транспортната компания "СТ Лог" ООД на дружество, чийто управител е тъщата на Спартак Николов.  То пък е собственост на бизнесмен, който от години печели обществени поръчки на водния оператор.

Проектът за пробив под гарата дойде без идея за Бетонния мост

Техническият проект за част "Пътна" на пробива под Централна гара е готов и е внесен от НКЖИ за становище в Община Пловдив. Разработката за тунела под жп линията, който ще свързва бул. „Васил Априлов“  с ул. „Димитър Талев“ и „Македония“, е изготвена от консорциума с водещата фирма „Трейс  груп“, който изпълнява обществената поръчката  на Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ) за модернизация на ЖП възел -Пловдив, чиято стойност е 89 028 245 лева без ДДС. Засега в проекта не става дума за бъдещето на Бетонния мост.

1000  обратно на работа по заведенията

Над 1000 души от Пловдивска област са постъпили на работа с отварянето на заведенията и игралните зали миналата седмица. Това сочат данните на Националния статистически институт (НСИ) за периода 1-7 март 20201 г.

ЦИК заличи 16 кандидат-депутати  - под 21 г. или и с друго гражданство

ЦИК заличи от  партийните листи 16 кандидати за депутати. Това става ясно от едно от последните решения на комисията. Девет от тях са махнати заради факта, че нямат навършени 21 години, а останалите за това, че имат и друго гражданство, освен българско. 

Молят феновете на Локо да помогнат за дълг към НАП  

Кампания за набиране на средства за пълно погасяване на главницата към НАП, която е в размер на 188 453 лева, стартираха на "Лаута". От управата на ПФК Локомотив Пловдив се обърнаха за помощ към привържениците на отбора. 

Митко Щерев избра пловдивчанка за римейк на "Осъдени души"

Композиторът Митко Щерев  записа нова версия на любимия на няколко поколения шлагер "Осъдени души" с пловдивската певица Антония Маркова, която е солистка на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Срам нямат ли?

Срам нямат ли?

10.03.2021 | 21:14

Тези крадливи тотевци- мотевци, защо още не са им конфискували всичко награбено и откраднато от Пловдив за 8г във власта бе! Какво чакате НАП, МАП, КОНПИ, МОМПИ и тем подобни институции! Защо крадците не са в затвора, защо ще ги избираме, за депутати!

Отговори
5 1
Ццц

Ццц

10.03.2021 | 20:56

Нещо не разбирам от кашата кой продал, кой купил, коя тъща, кой брат, кой свят, също като свинските чер ва!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?