Следвайте ни

Четете в "Марица": Полицай от Пловдив ще чупи рекорд на Гинес

viber icon

* Връщат на работа шеф, крал общински павета

Окръжният съд в Пловдив връща на работа освободения шеф на транспорта в ОП „Градини и паркове“. Иван Георгиев беше уволнен дисциплинарно миналото лято след разследване на „Марица“, от което стана ясно, че той е прекарал в село Върбен, където е вилата му, голямо количество павета, плочки и пейки от склада на общинската фирма

* Наша фирма пусна първата платформа за споделен туризъм

Пловдивска фирма пусна първата в България социална туристическа платформа. В TripXV хора с дух на пътешественици се свързват помежду си, набелязват дестинация, правят хотелска резервация и сами организират пътуването си в група.

* Общинското здравеопазване  - реформа веднага или катастрофа

В Пловдивското общинско здравеопазване през последните години реформата е сведена основно до оптимизация и закриване на губещите дейности. В същото време демографските данни по отношение на раждаемост и смъртност стават все по-тревожни, а ситуацията е още по-притеснителна, когато към тях се добавят тези за здравния статут на населението. Онкологичната заболеваемост в сравнение с 1971 година е нараснала пет пъти през 2018 г., като заболеваемостта е много над средната за страната.

* Зелен празник събра малки и големи в парк "Рибница"

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за кмет на район „Северен” Стоян Алексиев се включиха в засаждането на дръвчета в парк „Рибница“. Екологичната инициатива под наслов „Засаждаме бъдеще” събра много желаещи, които с ентусиазъм участваха в събитието. Близо 200 души посадиха 50 броя фиданки - чинари, липи, каталпи, кипариси и други видове.

* Всяко четвърто дете е жертва на онлайн тормоз

Всяко четвърто дете у нас на възраст от 9 до 17 г. вече е било жертва на онлайн тормоз, а между 18 и 20 на сто от тийнейджърите са го упражнявали. На практика абсолютно всички деца от 3. до 12. клас са въвлечени в това, защото гледат такова съдържание, което се разпространява масово.

* Даряват над 13 000 лв. за малчугани с диабет

* Паркът "Студенец" потъна в боклук 

* Милчо Левиев засвири в небесния джаз бенд 

* Не теглете бързи кредити

* Парашутист се блъсна в лампа 

* България излиза с шестима в защита срещу Кейн и компания довечера

* Полицай от Пловдив ще чупи рекорд на Гинес

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?