46

Четене с четириноги на 1 юни в Пловдив - празник за децата, които обичат животните

На 1 юни, от 10:30 часа, в Bash Dog Bakery, ще се проведе невероятното събитие "Четириного четене"!  

С доброволците на "Пловдив чете“ ще почетем "Как кученцето си намери дом" от Мая Дългъчева и ще направим творческа работилница с децата, като създадем разноцветни, разноформени, малки и големи къщички за кучета от подръчни материали, а д-р Костадин Шанков ще ни разкаже повече за това какво е нужно за едно място, за да стане то кучешки дом! 

Доброволците на „Пловдив чете“ са подготвили креативни дейности, с които да забавляват деца и кучета. Приветстваме всички гости да доведат и своите четириноги любимци за събитието, като децата ще могат да се докоснат до тях и на живо.

Четириного четене е специално организирано събитие, което съчетава любовта към книгите и силната връзка между децата и техните кучета. В тази вълнуваща среща, вашите малчугани ще имат възможността да слушат приказки, зачитани от нашите гости на четирите крачета. Ще се насладят на интересни и забавни истории, които ще им помогнат да развият своето въображение и любовта към книгите.

Не само това, но вашите кучета също ще имат своите специални моменти на наслаждение. Bash Dog Bakery е известно с изисканото си гурме меню за кучета, което включва разнообразни вкусотии и лакомства. Вашите кученца ще могат да се насладят на вкусните гозби, докато вие се наслаждавате на вълнуващите приказки.

"Четириного четене" е идеалното събитие за децата, които обичат книгите и животните. Те ще имат възможността да се срещнат с различни породи кучета, да се играят с тях и да ги галят. Това ще бъде истинска празнична обстановка, пълна с усмивки и радост.

Събитието се организира от литературен фестивал „Пловдив чете“, Bash Dog Bakery и издателство "Жанет 45", като част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2023 и с подкрепата на Община Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?