2374
Следвайте ни

Чете в "Марица": Тегленето от банкомат поскъпва двойно

viber icon

В утрешният брой на в. "Марица" отново Ви очакват специални интервюта и интересни новини. Ето и част от акцентите на броя:

 

Тегленето от банкомат поскъпва двойно

Тегленето от банкомат ще поскъпне още след Нова година. Таксата за кеш от АТМ машина вече няма да бъде фиксирана, а става процент от сумата. Сурвакането по джоба с най-популярната банкова услуга е неизбежно, защото ще има и долен праг на удръжката. Той ще бъде равен на досегашната такса. Така за всяко теглене таксата ще е или равна, или доста по-голяма от това, което сме плащали досега.


 COVID-19 ще мутира, докато не срещне всеки от нас - интервю с проф. Радостина Александрова: Вероятността за повторна инфекция с ​омикрон е три пъти по-голяма, отколкото при делта. Инфектирани със SARS-CoV-2 преди 3-6 месеца са в 5 пъти по-висок риск да стигнат отново до болница  в сравнение с  ваксинираните. Вирусът е като една мощна копирна машина, която за кратко време създава стотици хиляди и милиони свои потомци.

Наш фермер постига чудеса в растениевъдството с уникален метод

Иновативен метод за екологично и икономично производство на листни зеленчуци, подправки и овощни видове прилага за първи път не само в България, но и в Европа математик по образование, но фермер по призвание. Казва се Асен Багашев и по рождение е софиянец.

Съдбата обаче му е начертала професионален път в пловдивското село Ново село.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?