49

Честито! Пловдивчани вече имат достъп до важна услуга и в неделя

Жителите на Пловдив вече могат да се възползват от важна услуга и в неделя. От куриерска фирма "Еконт" обявиха, че в почивния ден ще бъдат отворени редица офиси, като клиентите ще могат да изпращат и да получават пратки. Работното време ще е от 10 до 14 часа. Един от офисите в Пловдив - този на ул. "Младежка" 37 в кв. "Мараша", до последна спирка на рейс №22, също е включен в списъка с неделно работно време, която е активна от 2 октомври. 

Така например ако продавате онлайн, можете лесно да изпратите поръчките, направени през уикенда, именно в неделя и още в понеделник да бъдат доставени. Промяната е в плюс и за онези, които нямат никава възможност да посетят офис през делничните дни, предвид работното си време или други ангажименти. 

Отворените врати в неделя се посрещат с радост от пловдивчани. Тяхното желание е поне още един офис да обслужва клиенти по същото време. Със сигурност този ход на "Еконт" е силен удар и предизвикателство към конкуренцията. 

С неделно работно време са общо 21 офиса на куриерската фирма в страната - по един в големите градове. Само столицата прави изключение, където в почивния ден на разположение вече са три пункта. 


 

 Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дядо Еконтий се активира

Дядо Еконтий се активира

07.10.2022 | 14:35

Без министерско кресло му е скучно в парламента да се поти да кове закони.След като хакна пощите,по-добре му е да си работи бизнеса.А така,далеч от ПП-та,те и без това са си клиенти на ДАНС.

Отговори
2 4

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?