1553

Честит рожден ден на Здравко Димитров

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще посрещне днес 59-ия си рожден ден в къщата в Бойково, където се радва на тишина и чист въздух.

 На празничната трапеза градоначалникът ще събере семейството си - съпругата и двете си дъщери. „Пожелавам си здраве и здраве на всички хора, защото е най-важното”, каза кметът за „Марица”. Другото му пожелание е да успее да изпълни всички задачи за града, по които работи неговият екип.

Здравко Димитров сподели, че няма да прави голямо парти, каквито обикновено се правят от младите рожденици, и че не е привърженик на шумните купони. На следващия ден обаче ще почерпи колегите в Общината за ЧРД и ще им разкаже за пътуването си до САЩ, за Лас Вегас и Сан Франциско и разбира се, за международната изложба по една от най-актуалните теми в света - за управление и оползотворяване на отпадъци.

В Сан Франциско кметът е запалил свещ за здраве и мир в руската православна църква „Св. Богородица, радост за всички скърбящи”. Оттам е донесъл за подаръци  икони на св. Йоан Максимович Шанхайски и Санфранциски чудотворец.

„Вярата е една - всички сме християни и е неприемливо християни  да воюват срещу християни, както се случва в момента на север от Черно море”, каза Здравко Димитров.

 

Днес рожден ден празнува също волейболистът Николай Пенчев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
мхм

мхм

22.05.2022 | 16:45

Здравчо е ултра куха лейка, също като Здравка ( Дани ) Каназирева :))) Тези двамата доказват на неверниците , че в БГ всичко е възможно!

Отговори
5 0
благодарен пловдивчанин

благодарен пловдивчанин

22.05.2022 | 09:47

Отиди си,Здравко на вилата.Откажи се от кметуването-то не е за всеки.Достатъчно золуми натвори в Пловдив.Пък да не забравиш да вземеш и щаба си.....и тръгни си по-скоро......

Отговори
8 4
ЧРД

ЧРД

22.05.2022 | 09:03

Честит рожден ден, Здравко! Пожелаваме ти спокойно да изкараш старините си на вилата в Бойково. Остави политиката на по-млади, по-умни и по-можещи хора.

Отговори
8 7

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?