Следвайте ни

Чешмите в „Прослав“ пресъхнаха

viber icon

Пловдивският квартал „Прослав“ остана без вода. Чешмите в домакинствата пресъхнаха, а жителите недоволстват, научи „Марица“. Причината за липсата на вода е изместването на водопровод на бул. „Пещерско шосе“, става ясно от предварително съобщение  на ВиК-Пловдив, публикувано на сайта на дружеството още вчера. Очаква се водоподаването да бъде възстановено до 16 часа, преди хората да се върнат от работа. 

Освен домакинствата, безводието засегна магазини и фризьорски салони в квартала. Продавачка се оплака пред „Марица“, че поддържа висока хигиена и непрекъснато използва чешмата. Жена от квартала пък негодува, че тъкмо си боядисала косата и водата секнала. 

Аварии пък оставиха на сухо пловдивчани на други места в града. Екипи работят по отстраняването на повреди на улиците "Златна Панега", "Васил Левски", "Николай Гогол" и "Гео Милев". 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Курами

Курами

10.06.2021 | 20:37

Трябва задължително да има неустойка!!!!!!!

Отговори
1 0
Ричард

Ричард

10.06.2021 | 20:12

Неустойка 20% от текущата сметка. А 1 може , ВИК що да не може...

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?