46

Червени съветници: Хора на Нинова действат по най-брутален фашистки начин в Пловдив

Работна група, сформирана от хората на Корнелия Нинова се превърна в отряд за саморазправа с поставена задача - да елеминира всички председатели на райони и членове на Изпълнителното бюро. По най-брутален фашистки начин освободи  районните председатели в Пловдив, манипулира  избора на делегати за предстоящите конференции и нарушава устава на партията. Това обяви пред медиите  днес общинският съветник от левицата Тодор Стоилов. 

Пресконференцията беше дадена по повод на преименуването на групата на общинските съветници на БСП в група „Автентична лява БСП”. 

Николай Радев, шеф на групата, подчерта, че с промяна на името те продължават да отстояват левите идеи , но се разграничават от политиката на Нинова по отношение на Северна Македония, мълчаливото й съгласие с изгонването на руските дипломати,с износ на оръжие за Украйна. 

Съветниците нямат намерение да създават своя партия.” За нас има една партия - БСП.", каза Радев и сподели, че категорично не са съгласни с отношението към техните другари, които 50 -60 в партията и са подложени на унижение..„ Ликвидационната група от 15 души, сред които са Стефчо Таушанов и Атанас Зафиров,  действа по мутренски начин. В клуба на  БСП в „Тракия” влязоха с взлом, разбиха бравата и сложиха нова, за да няма достъп за легитимно избраното ръководство. Целта е да нагласят свои хора  за председатели. Превърнаха се в писачи на доноси, които изпращаха в София включително срещу Захари Георгиев, Илия Баташки, Димитрина Вакрилова,Георги Гергов,  и ако тези хора  представляват БСП, жалко е за партията”, коментира доц. Ангел Иванов.

Имената на делегатите за конференцията са подбрани предварително, без да се зачитат резултатите на проведените събрания, и са записани в мейла на депутата Иван Петков – Бебето. 

„По устав на БСП общинските съветници  имат право да присъстват като делегати на районните и градската конференции. В „Източен” конференцията е насрочена в събота, но не съм уведомен”, разказа съветникът Йордан Василев. 

Той цитира бившия пловдивски депутат проф. Иво Христов, според който БСП се изпразни от съдържание и от нея остана само абревиатурата. „Решението да бъде прието френското предложение за Северна Македония е предателство. Инфлацията се покачи до 40 %,цената на газа скача с 35 % и няма адекватни мерки за овладяване на критичното поскъпване на живота”, коментира Йордан Василев. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Тези посредственици, меркантилно "сектанти",

Тези посредственици, меркантилно "сектанти",

09.07.2022 | 07:00

са част от местните" еничари" , създадени и включени още от "технократа" Захари Георгиев. Не сме забравили как в братска прегръдка със СДС по кметуването на Чомаков, "осребриха" унищожаването на Марково тепе /Пловдив вече не е градът на седемте тепета/, предадоха ни с "джойнта" с Гергов с Панаира, даването на знакови имоти в Стария град, земите за" парк" около Гребния канал и прочие. Туморите се изрязват.

Отговори
1 0
БСП

БСП

07.07.2022 | 21:14

Атанас Баташки се разграничи от тази група по интереси. Защо? Защото е уважаван лекар и не зависи от благодеянията на Гергов. Останалите са аутсайдери, които са съветници само защото Гергов ги поставил там. Интересно Димитър Чолаков и той ли е "автентично БСП"?! За Николай Радев е рецидив. Той е готов и маймун да стане само да е общински съветник и директор на Английската гимназия. Защо не е директор на Математическата гимназия, нали беше учител в ная, защото колегите му от колектива не го искат.

Отговори
6 0
пловдив

пловдив

07.07.2022 | 18:52

Когато вие постъпвате с хората по начина, по който описвате, че се постъпва с вас това не се брои, а сега се сетихте, че било фашизъм и саморазправа. Вие самите сте такива и по този начин се отнасяте с хората. Вижте си само назначенията за последните няколко години - все на директорски постове, кой къде може. Важно е да можете да мачкате, да създавате доносници, за да се задържите там, където работите като собственици, а служителите ви като крепостни - да унижавате и да показвате, на подчинените си, че изход няма - вие сте властта и закон. Страхът у унижението на подчинените е това, което владеете до съвършенство. И Радев и Вакрилова и Душкова и Карапеева - все благодарни на Гергов за директорските и зам-директорските постове.Неможещи, незнаещи но с власт да унижават и рушат.

Отговори
9 1
Реалист

Реалист

07.07.2022 | 15:58

Тези никога не са били БСП.Това са хората на Гергов и благодарение на тях мамин и октопода му дойдоха на власт и ограбват Пловдив вече 10 години.

Отговори
11 3
Димитър Благоев

Димитър Благоев

07.07.2022 | 15:30

Ми то май няма друг начин да се отърват от тези паразити! Затова бой по манерката с ритници вън от съвета! Не че и новите дето се гласят да седнат на софрата са по - читави но и тези вечните съветници втръснаха на хората! Ми тоя Радевия, май като чели е съветник за вечни времена или до като смъртта го раздели! Айде, къш че много усмърдяхте всичко!

Отговори
12 1
Антипарзит

Антипарзит

07.07.2022 | 15:47

Парзит си ти, че живееш от подаянията на амери.канското посолство, като за да ги заслужиш, предаваш и продаваш интересите на своите сънародници. Хамериканските сатанисти полагат кански усилия за да унищожат всеки местен авторитет в подопечната им колония и ти лаеш, плюеш и осираш всеки по тяхна команда.

Отговори
4 6
световни келешлък и простотия

световни келешлък и простотия

07.07.2022 | 15:22

И БСП като държавата ни е похитена от глобалните хулигани, трениращи, практикуващи и състезаващи се в дисциплината „силно ефективни манипулационни техники”. Където не става „со кротце и со благо”, не се притесняват да приложат „малко кютек”. Нахалството им се измерва с това на тъпите маркитенгички, които унищожават ендокринната ни система с неподходящи и неадекватни по сила „рекламни послания”, пресичащи всяко наше желание за културни комуникации! И едните и другите го правят от световни келешлък и простотия!!!

Отговори
6 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?