49

Черен петък в театъра: Билетите за ноември и декември - по 15 лева

Черен петък изви опашка пред касата на Драматичния театър в Пловдив. Днес билетите за всички представления от афиша за ноември и декември се продават на цена 15 лева, вместо на редовната.

Пловдивчанка изчака търпеливо реда си и плати 105 лева. Цяла компания приятели се е наканила заедно да седне в салона, а като най-подходящ дамите избрали спектакъла "Слава", който донесе награди „Икар“ за режисура на Стайко Мурджев и за поддържаща мъжка роля на Димитър Банчев, както и „Златен кукерикон“ 2020 за спектакъл. Номинирани за  "Икар" бяха също Ивана Папазова за водеща женска роля на бездарната певица Флорънс Фостър Дженкинс, Елена Кабасакалова за поддържаща и авторката на сценографията Петя Боюклиева.

Програмата за ноември и декември предлага още вълнуващи заглавия.

Много хора вече се възползваха от възможността да ги гледат на по-ниска цена, казаха от касата. Напливът е от сутринта.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tttt

tttt

24.11.2023 | 15:10

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за него, но на практика е масово заболяване, но има решение - профилактика или лечение на хемороиди само с едно лекарство, защото здравето е най-важно, прочетете сами ==----- https://mub.me/hemoferon

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?