Следвайте ни

Части от Пловдив без вода в горещия последен ден на юни

viber icon

Жълт код за жеги е обявен за утре в Пловдив и останалата част от страната. Точно в последния ден на юни обаче в по-голямата част от града ще има проблеми с водата заради планирана профилактика на помпена станция и водопроводи. За това предупреждават от ВиК-Пловдив със съобщение в сайта на дружеството. 

Ето какво гласи то:

"ВиК" ЕООД гр. Пловдив уведомява своите потребители, че на 30.06.2021 г. (сряда), поради профилактика на Помпена станция "Север" и магистралните водопроводи, водоподаването по високите етажи на града и района на запад от стадион "Марица", ще бъде нарушено за времето от 09:00 ч. до17:00 ч. Дружеството се извинява предварително за създаденото временно неудобство".

Пловдивчани имат време за реакция и да се снабдят с вода за един от най-горещите дни в годината, поне според синоптиците. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пловдивчанин

Пловдивчанин

30.06.2021 | 10:47

Пловдивчани имат време за реакция - 2 часа. Не е ли срамно? Идете във ВиК да си свършите някаква работа в администрацията. Има диспенсъри с вода, но няма чаши. Чакате в предверие без климатик в горещините. В и К чии пари харчи?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?