Следвайте ни

Чакаме новите депутати за годишнината на Левски

viber icon

Новоизбраните народни представители за Пловдив ще се включат в празника за 184-та годишнина от рождението на Васил Левски на 18 юли. То ще бъде отпразнувано тази неделя пред паметника на Апостола на алеята на Бунарджика.

Празникът ще започне в 10 часа. Слово ще произнесат Юлия Друмева и Матю Бецински, ученици от Националната гимназия за сценични и екранни изкуства – Пловдив с преподавател Зоя Капон, участници в Националния проект „Народните будители и Аз“.  

Водещ на честването ще бъде актьорът от Драматичен театър Пловдив – Ивайло Христов.

В церемонията по традиция участват представителни формирования от Пловдивския гарнизон, военен духов оркестър, венценосци, членове на Общински комитет „Васил Левски“ и комитет „Родолюбие“.

В общоградското честване на 184-та годишнината от рождението на Васил Левски ще се включат Народните представители от град Пловдив в 46-то НС.

Ще присъстват кметът на община Пловдив, Областният управител и Председателят на Общински съвет.

Гости ще бъдат още командирът на Силите за специални операции и Началник на Гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и представители от Общината и районните кметства.

Ще има представители на армията, църквата, политически и обществени организации, членовете на Общински комитет „Васил Левски“ и комитет „Родолюбие“, граждани и медии.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН

ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН

13.07.2021 | 06:59

КЮЛЧО ЧЕКМЕДЖИЕВ И МАРКО ТОТЕВ АПОСТОЛИ НА СВОБОДАТА В ПЛОВДИВ древен и вечен... ХОТЕЛ ИМПЕРИАЛ КРЕПОСТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ПРИВАТИЗАЦИЯ ЗА ОБЩЕЖИТИЕ НА ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?