4232

Цанко Драгиев: Стана сравнително бързо, но по-важното - качествено

„Този обект стана сравнително бързо, но което е по-важно – стана качествено“, каза на откриването на трасето инж. Цанко Драгиев, собственик на фирмата-изпълнител „Драгиев и Ко“. 

Дължината му е близо 760 метра от кръстовището с "Коматевско шосе" до кръстовището на "Царевец" с "Хаджи Димитър". Изградени са 1400 м велоалеи, около 1000 м водопроводи, 700 метра нов газопровод, 7515 квадратни метра настилки и плочки. Има нови 68 стълба за улично осветление, 70 шахти за подземна комуникация. Построени са два асансьора, две помпени станни с по две резервни помпи с дебит по 100 литра, двойно захранване от два различни трафопоста за авариен режим на резервните помпи.

"Не зная защо се говори за 17 години назад – ние започнахме преди 4 години, когато тук беше една гола поляна. Нямаше нищо с изключение на направеното по време на ремонта на железопътната линия. Въпреки войната в Украйна, съприкосновението с изпълнението от другите фирми и неволите, обектът стана бързо и качествено" - каза управителят на компанията Цанко Драгиев, който се надява хората да се радват на придобивката и да я пазят. 

Оцени новината

Оцени новината
4.4/5 от 7 оценки
4.4/5 от 7 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?