83
Следвайте ни

Бум! Тряс! Пловдивчани пропищяха от пиратки

viber icon

Пловдивчани от кварталите "Кючук Париж", "Тракия", "Кършияка" и "Смирненски" пропищяха от гърмежи. Тийнейджъри не са спрели да бомбардират от няколко дни. Не са изключение и "непорасналите деца", както ги наричат техни съседи - мъже на по 30-50 години, които не спират да гърмят.

"Празнувам Нова година всеки ден от две седмици насам. Тормозът е целодневен. Бум! Тряс! Аз живея на първи етаж в блока, а мятат от последния. Познайте къде падат и как се чува! Няма сутрин, няма вечер", оплаква се 80-годишната пенсионерка Соня от "Кючук Париж".

В социалните мрежи пък не спират да се жалват от бомбаджии в" Тракия"," Кършияка" и" Смирненски". Там ситуацията е идентична. Тийнейджъри обикалят и мяткат бомбички напосоки.

"Кметът забрани зарята. И какво от това като навсякъде е какво в ивицата Газа. Ако ще се спират и забраняват, да е за всички. Полицията да им извива ушите на тоя гаменчета", пише в мрежата 45-годишният Стоян от "Тракия".

"Искам да попитам родителите,чиито деца, хилейки се нагло и доволно, обикалят и хвърлят пиратки...
Сега! Под прозорците ни! Пред жилища!
Доволни ли сте от възпитанието си?
В едната ръка - пиратска, в другата цигара! На колко години са?- 14,15,16 години? О, сигурно  " обичат" и учебниците си??? Или повече обичат да се радват на свободата си, за да могат да чупят, трошат, да безпокоят останалите...Защото вие сте им дали  това право..Къде са в момента?
(Аз съм стресирана. Трябваше да пия лекарства за сърце след като този трясък ме събуди. А още е 30.12.", пише пловдивчанка, която е била тормозена от гърмежи след 23 часа снощи. 

Пукотът и гърмежите продължават. Така ще е дори часове след настъпването на новата 2022 година, смятат пловдивчани. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Бълхарници гнусни лайнарници!

Бълхарници гнусни лайнарници!

02.01.2022 | 11:18

Ще им дам ланат на тъпите ви паразитопреносители! Ще им се изсера отгоре и ще ги зария!

Отговори
1 0
До ПЕДАЛА ОТ ПРОСЛАВ

До ПЕДАЛА ОТ ПРОСЛАВ

31.12.2021 | 20:44

На дедовия разбира се,защото той има за разлика от теб.Дейба и МИЧКЮРСКИЯ ти селянин дейба.ФАК Ю НЕЩАСТНИК.

Отговори
2 7
Прослав

Прослав

01.01.2022 | 03:55

Айде де гражданино от хаскуу ела да ми обясниш как да хвърлям и къде . С кеф ще ти завра една ФОСТАТА и ще те обезскостя набързо болен кучкар гнусар

Отговори
2 1
ВЪРЛ АНТИПИРАТ

ВЪРЛ АНТИПИРАТ

31.12.2021 | 20:40

Абе дей.ба вашата мама и бомбаджиите.Защо бе гове.да нещастни всичко свързвате с котки и кучета.Забравихте ли,че има и малки деца,на които тези пукутевици им пречат.Сигурно вашите баби и дядовци са посрещали цял живот нова година с пиратки,миратки,бомбички и зари.Дейба вашата мама аборигенска.Като сте толкова тарикати,защо не си ги хвърляте у вас в хола.Неандертал.ци смахнати.

Отговори
11 3
Върл антигей

Върл антигей

01.01.2022 | 03:57

Тихо бе пендехо ши*ан ! Да българин хахаха меките китки вън от ПЛОВДИВ

Отговори
1 3
Прослав

Прослав

31.12.2021 | 19:49

Нас ни няма , странно , цял ден хвърлям категория ТР5 тоест най най силните . Вече почвам по две да хвърлям !!! А шибаните кучкари да ми лигавят дедовия хохоо

Отговори
4 10
Олелеееее

Олелеееее

31.12.2021 | 18:40

Ами кучетата живи ли са,заради, които се забрани зарята...?!?!Ха,ха,ха!!!

Отговори
8 4
!!!

!!!

31.12.2021 | 19:40

И аз това се питам! Забраниха зарята, а непрекъснатото хвърляне на пиратки, фойерверките от къщите… смешна работа. И ние имаме котка, плаши се, крие се в банята и всичко минава! Гушнете си животинката и не пречете на хората да празнуват кой както иска и без това всички са смазани психически. Кмета да чака кучетата да гласуват за него.

Отговори
8 5
лъжливите НПО-та

лъжливите НПО-та

31.12.2021 | 18:12

Не вярно, тая година в Кючука толкова не гърмят!

Отговори
4 3
Тони чифутското муле

Тони чифутското муле

31.12.2021 | 17:41

А един чифутски купилдак с чифутска квадратна глава и чифутско четирибуквено кучешко име Тони с тази тема чифутска за два дни цели два хонорара изкара Вчера темата беше че на чифутите им се клатели хотелите и леглата от пиратки Получавали стрес Пъ аз се чудим що не си идат у тихия мирен красив като рая Израел там где вирус не вирей Там где не можеш да видиш въоражен от главата до петите чифут пъ камо ли чифутка И съ чудя що още не са се изнесли към тази тишина мир и райско спокойствие Шъ трябва сигур тихо да ги изритаме Явно с пиратки не става

Отговори
2 5
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

31.12.2021 | 17:24

Един прочут римски император беше казал-Дай на простият народ хляб и зрелища и той ще бъде твой.

Отговори
12 3
на теб ще дадем

на теб ще дадем

31.12.2021 | 17:44

един голям ч еп

Отговори
6 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?