46
Следвайте ни

Бум на сватбите в Пловдив по Коледа, отсега се записват и за 22.02.2022 г.

viber icon

Сериозен ръст на сватбите в Пловдив се отбелязва през декември. Това заяви за вестник "Марица" директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева. До края на последния месец от годината 52 двойки са решили да си кажат заветното "Да", което е голям скок сравнение със същия месец миналата година. На самия Никулден и на празника на студентите 8 декември няма желаещи да сключат граждански брак - явно за да не бъдат засенчени от другите купони. На 30 декември обаче три двойки са решили предновогодишно да вдигнат сватба. 

За следващата 2022 година мераклиите да чуят музиката на Менделсон до този момент са 112 двойки. На огледалната дата 22.02.2022 година отсега са се записали осем кандидат-младоженци, като бройката се очаква да се увеличи. 

Директорката на ОП „Радостни обреди“ коментира, че все още не се изисква зелен сертификат за сключване на брак.“Но повечето двойки са подготвени предвид на това, че след церемонията празникът продължава в ресторанти и заведения. Които не са запознати, се обаждат и питат“, обясни Пинджева. 

 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?