Следвайте ни

Бул. "Васил Априлов" стана река, задръстване вбеси шофьорите

viber icon

Огромни колони се образуваха по обяд на кръстовището на пловдивските булеварди "Васил Априлов" и "Шести септември", а принудителното чакане предизвика гнева на шофьорите и пътниците.

Причината за задръстването стана поредната авария на водопровод в западното платно между кръстовището и моста. Работниците от ВиК вече пътуват към мястото, за да отстранят навреме повредата, увериха от държавната фирма.

Тръбите на това място са стари и са слагани през миналия век. Затова вече многократно  асфалтът се разкопава. Безброй са кръпките по платното.  През лятото беше направен ремонт на  настилката на самото кръстовище, но и тогава на проблемната отсечка не са подменили изгнилия водопровод.


Нови течове  има втори ден и на бул. "Александър Стамболийски" около бившия магазин "Триумф",  вероятно заради спукан водопровод.  Авариите на този булевард се повтарят почти всяка седмица.


Снимки от Наташа Манева 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ххх

ххх

19.10.2020 | 16:40

Тази дупка е поне от една седмица.

Отговори
12 1
ремонтирайте го трайно!

ремонтирайте го трайно!

19.10.2020 | 15:35

Сега очакваме уникално неочакваната новина за авария на булевард Южен! Тези във ВиК са големи некадърници ... ама така е, като е от местата където "ценните" кадри на ГЕРБ намират пристан

Отговори
18 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?