Следвайте ни

БСП даде оценка на първата година на новата власт

viber icon

Групата общински съветници на БСП определи първата година от управлението на кмета Здравко Димитров като много шум за нищо чрез декларация в началото на заседанието на местния парламент. Според Николай Радев новата власт няма визия за развитието на Пловдив.

„Година от изборите за местна власт – дали ще я наречем една година от управлението на Здравко Димитров, или поредната година от управлението на ГЕРБ - няма значение. Пловдивчани я нарекоха точно – много шум за нищо. И предишните години сме  определяли като загубена за нашия град, но тази беше облечена с шумни медийни изяви, подготвени от цял взод пиари на общината. Започна с гръмки обещания за кредит, че ще се построят големи инфраструктурни проекти. Те обаче се свиха до малък брой и няма изглед да започнат“, заяви Радев. Той допълни, че транспортната схема също е провалена. Сред аргументите му беше и  отсъствието на комуникация между властта и опозицията по важни за града теми и неясния казус със строителството на нова сграда за Математическата гимназия.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

наистина - много шум за нищо

наистина - много шум за нищо

18.11.2020 | 19:30

Г-н Радев като директор на Английската гимназия, по-добре да вземе да се съсредоточи върху училището. Доскоро беше най-елитното пловдивско училище и единственото между десетте най-добри в страната. Сега е изместено от други и се крепи на стари лаври. Прави впечатление сбърканата ценностна система и липсващата възпитателна роля на училището. Има ли такава въобще? За съжаление, директорът и голяма част от сегашния учителски състав са много далече от нивото на техните предшественици, макар да демонстрират "завидно" самочувствие. Изглежда много неща не им правят впечатление. Иначе как да си обясним, че огромният двор от години е занемарен и без нужните спортни площадки. Една лавка за здравословни храни не успяха да осигурят за учениците... Впрочем има една, която не работи, а се ползва за "пушком" от възпитаниците на гимназията. Всеки втори ученик на излизане от училище пали цигара.... Да не говорим, че никой от учителите вече не следи за облеклото и поведението на учениците, повечето от които са явни симпатизанти на чалга "културата" - потници, скъсани дънки, дълги до кръста коси, смели аксесоари - панаир на суетата и посредствеността. Нищо общо с прокламациите за нужното визионерство.

Отговори
2 3
456

456

18.11.2020 | 16:19

Алкохоликът Радев,поставен от Гочето Гергов за директор на Английската решил да дава оценка на приятеля им Зико.Смешна и жалка картинка.Чудя се на тези от БСП как избират такива махмурлии за общински съветници.

Отговори
8 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?