71

Брокери набират средства за бъбречна трансплантация, търсят помощ за Петър

Младите брокери от агенция „Севън хилс“ се обединиха около нова благотворителна кауза – те набират средства за 34-годишния Петър Ламбрев. Петър е техен близък познат, който има нужда от бъбречна трансплантация. Операцията трябва да се извърши в Турция, но за да се случи са необходими 22 000 евро, уточняват от агенцията. 

За целта екипът организира благотворително събитие, то ще се проведе в четвъртък от 18.30 часа в ресторант „Торо Гранде“. „На събитието ще има наддавания за интересни предмети и всеки може да помогне с каквото може и желае. Нека заедно да направим едно добро дело“, призовават инициаторите. По време на събитието ще се включи и агенцията посредник с болницата, за да обясни цялата процедура, както и какви други разходи ще имат Петър и майка му по време на пребиваването им с южната ни съседка. В турската болница майката на Петър ще дари свой бъбрек, за да може от там лекарите да му сложат друг бъбрек, съвместим с неговия организъм.

Петър Ламбрев е един изключителен млад човек – това мога да кажа за него, споделя пред „Марица“ Самуил Спасов, управляващ съдружник в „Севън хилс“. Петър е на 34 години, родом от град Първомай, когато е само на 7 години е диагностициран с хроничен гломерулонефрит. Провеждано е лечение, без да се постигне ремисия. През месец юни 2002 г състоянието му се влошава, а през октомври 2002, след спиране на патогеничното лечение бъбречната функция рязко се влошава. След изследвания започва хемодиализно лечение по спешност, което продължава и до ден днешен: 3 пъти в седмицата по 4 часа. От 2002 година до сега Петър е претърпял няколко операции при които следва отстраняване на паращитовидни жлези. Последните му операции са заради счупен крайник с поставяне на пирони, вирусни заболявания и други утежняващи състоянието му здравословни проблеми.

Дарителски сметки: 

BG55UNCR76301077971696 - левова 

BG17UNCR76301475970170 - евро 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?