1553

Броени часове до Агро Оскарите! „Марица“ и „Хермес Медиа“ избират „Фермер на Тракия“

Броени часове остават до връчването на наградите "Фермер на Тракия" - черешката на тортата в юбилейния конкурс.   Събитието, на което се връчва една от най-престижните бизнес награди  у нас въобще, ще се проведе утре вечер, на 23 март, четвъртък, в хотел „Тримонциум“, и на него ще стане ясно кой ще грабне приза за най-добър фермер.

Очаква се блясъкът на утрешното събитие да подобава на холивудската церемония, която събира най-добрите в бранша.

А номинираните са 10-те най-добри от добрите в България.

Екипът на "Марица" ви срещна с тях в няколко поредни дни, за да се уверите как се сбъдва мечта в България и какво е необходимо да превърнеш страстта си в успешен бизнес. 

И тъй като и най-малкият детайл е важен, работата около подготовката кипи и в последните часове преди церемонията.  Професионализъм, честност и отдаденост към каузата вложиха всички, замесени в подготовката около конкурса. 

Сигурни сме, че вълнуващи моменти от церемонията предстоят, позитивните емоции ще преливат, а изненадите няма да са една или две, затова нямаме търпение да посрещнем гостите и номинираните фермери.

Припомняме, че може да разгледате и фотоизложба, посветена на конкурса. Тя е разположена в началото на Цар-Симеоновата градина, до Военния клуб, а пловдивчани и гости на града могат да ѝ се насладят до 30 април 2023 г.  

В това начинание до нас застанаха доверени партньори и експерти в своята област.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?