1553
Следвайте ни

Браво на тези младоженци! Засадиха магнолии в "Южен"

viber icon

Прекрасна инициатива на младоженци разкраси район „Южен“ с декоративни дървета от вида магнолия. 

Мила и Йордан Кърчеви от район „Южен“, които живеят от няколко години в Кеймбридж, решиха на своята сватба вместо цветя на масите в ресторанта да имат декоративни дръвчета. Веднага след церемонията на следващия ден те ги дариха и засадиха в градинките на любимия си роден град Пловдив.

„Смятаме, че ние, младите хора, трябва да се грижим за природата и да я възобновяваме. Не е важно кой какъв е и къде живее. Природата е част от нашето бъдеще, част от бъдещето на децата ни, затова решихме да дарим и засадим декоративни дървета.

 

 

Благодарим на кмета на район „Южен“  Костадин Язов, на зам.-кмета Атанаска Тунтова, на неговите еколози и на служителите от ОП „Градини и паркове“, че с радост приеха инициативата ни и така заедно с тях избрахме вида - магнолия, и местата, където да ги засадим“, заявиха младото семейство.

Така парк „Райчо Кирков“ и средната разделителна ивица на ул. „Македония“ бяха разкрасени с нови декоративни дървета от вида магнолия.

„Благодарим на тези прекрасни млади хора, надяваме се и други като тях да последват примера им“ - сподели кметът на „Южен“ Язов.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ДОК

ДОК

22.09.2021 | 10:23

Поздравления за младоженците. Така трябва да заработи администрацията.

Отговори
0 0
Ха-ха.

Ха-ха.

22.09.2021 | 10:11

Тунтова е гербаджийската смрад в район Южен. Тя и екология ха-ха-ха

Отговори
1 1
Биткойнър

Биткойнър

22.09.2021 | 09:47

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?