Следвайте ни

Бранят с фалшив профил ученика, подготвял атентат в Пловдив

viber icon

Минути след публикуването на новината за ученика, подготвял самоубийствен атентат в Пловдив, в интернет пространството се появи фалшив профил, които се обяви в защита на момчето. Той е на Кристина Трифонова, която се представя за близка на момчето и обяви, че ДАНС са си направили реклама. Ето част от написаното: 

"Лъжи!!! Копирам коментара си, за да може повече хора да разберат истината: Искам да ви разкажа истината като близка на момчето. ДАНС си направиха реклама, че уж са хванали терорист и са предотвратили въображаем терористичен акт за сметка на едно дете и семейството му! Тези т.нар. специалисти са помолени преди месец за психолог-специалист от родителите, защото са видяли, че детето им чрез социалните мрежи е контактувало с лоши хора и е било под тяхно въздействие. Съответно месец нищо не правят. Майката е намерила психолог, при който детето е ходело", се казва в профила на Трифонова. 

"Но след разговори със семейството си и психолога, детето само иска да покаже, че не би наранило никога никой. Реално той е правил бомбички, с които най-много две,три риби да хване на язовир. Имало е материали на тавана, основно амониева селитра и др. С които теоретично и въображаемо би могло да се сглоби голяма бомба, но никога не е и помисляно за такава", става ясно от написаното. Според автора служителите на ДАНС едва ли са щели да открият материалите, ако детето не им ги е предало само. От написаното става ясно още, че разпитите на ученика са продължили до 5 часа. Авторката обяснява още, че момчето никога не би посегнал на никой. За него е било детска неосъзната игра. 

"Прокурора, който е бил, когато са намерили  бомбичките, е отказал да заведе дело и са го отстранили. "Иначе как ще оправдаят смешната си акция за залавянето на уж терорист. Цялата зала е плакала на изслушването на детето в петък.  Не говорете и пишете без да знаете. България е страна на абсурдите. Искаш помощ, а всеки гледа да лъже и маже, за да има кяр, без оглед кой ще бъде погребан по пътя! Дано семейството и детето понесат ужаса, на който са подложен", се казва още в профила на Кристина Трифонова.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

здравчева

здравчева

09.06.2019 | 20:32

Родителите вече се справят с" атентатите"!! . А къде са службите!!!!?????Доста несериозно звучи всичко това !!!

Отговори
2 0
Тат

Тат

09.06.2019 | 18:53

Напълно съм съгласна!

Отговори
3 4
Ами

Ами

09.06.2019 | 17:39

Днес и адвокатът на така нареченото дете говори сълзливи глупости по телевизията !

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?