Следвайте ни

Бранят ОП „Туризъм“  с подписка в нета

viber icon

Протестна подписка срещу закриването на пловдивското Общинско предприятие "Туризъм" се организира в интернет. „Петицията има за цел да активира общественото мнение и съвест срещу безпрецедентното унищожаване в края на 2017 г. на една работеща структура с доказани успехи, а именно Общинско предприятие „Туризъм“, казват организаторите, цитирани от Дарик. Те допълват, че „с този акт Община Пловдив остана без действащо звено, което да развива туризма в града и да популяризира дестинацията на световно ниво“

С решение на ОбС общинското предприятие „Туризъм“ беше влято в Общинския институт „Старинен Пловдив, а директорът Виделина Гандева беше освободена от градската управа с цел оптимизиране на работата на новото звено.

Според  инициаторите на петицията, с „вливането не се постигна нищо друго, освен хаос и обезличаване на служителите.  Те припомнят, че Гандева е дългогодишен служител на Община Пловдив в различните й туристически структури, два пъти директор на ОП „Туризъм“, а през месец януари 2018 г. -  началник-отдел „Маркетниг и реклама“.

Над 200 души вече са се подписали под петицията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?