4232

Бойко Борисов води Урсула фон дер Лайен на Античния театър и в дъжда

Дори да вали и гърми Урсула фон дер Лайен ще поздрави активистите и симпатизантите на ГЕРБ на Античния театър довечера. 

Времето в Пловдив  рязко се влоши  към 16 часа, точно когато официалната гостенка пристигна под тепетата, получавайки букет от Бойко Борисов. Два часа по-късно трябва да започне срещата с избирателите, обявена за най-значимото събитие в предизборната кампания на ГЕРБ. 

Организаторите не са предвидели друг вариант, ако има дъжд с гръмотевици. „Как ще местим 5000 зрители?”, риторично попитаха от централата на ГЕРБ репортера в отговор на въпроса на „Марица” дали  визитата няма да се пренесе в закрита зала, например, в "Колодрума". 

 На Античния театър ще е и председателят на ЕНП Манфред Вебер. Партията, част от която е и ГЕРБ, издигна Урсула за втори мандат като шеф на Еврокомисията.

По време на срещата реч ще държи водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков. Урсула фон дер Лайен и Манфред Вебер ще направят специални обръщения към избирателите на ЕНП в България. Като своеобразен домакин на събитието лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също ще има изказване пред членовете и симпатизантите на партията.

Преди официалната среща на Античния театър има концерт и се очаква всички места да се пълни. 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 42 оценки
3/5 от 42 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?