Следвайте ни

Боядисват подлезите на бул. "Княгиня Мария Луиза"

viber icon

Екипи на „Чистота“ освежиха подлезите по бул. „Княгиня Мария Луиза“. Пребоядисани са надрасканите със спрейове стени на съоръженията до Централни гробища, бившата „Полиграфия“ и „Мото-Пфое“. Работниците  заличават надписите и в подлеза при кръстовището на „Цариградско шосе“ с бул. „Освобождение“, но заради голямото пространство почистването там ще отнеме няколко дни.

Директорът на общинското предприятие Димитър Георгиев припомни, че от началото на годината за пореден път са почистени трите пешеходни подлеза на бул. „България“, а на бул. „Цар Борис III Обединител“ - до панаира и от северната страна на Тунела. По „Цариградско шосе“ предстои работата да продължи в подлеза на кръстовището с ул. „Ландос“.

Според директора на „Чистота“  видеонаблюдението и засилената охрана намаляват както безразборното драскане, така и други вандалски прояви.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?