Следвайте ни

Богомил Грозев проговори за причината да напусне NOVA

viber icon

Богомил Грозев спира да води новините по Нова телевизия и става шеф на общинския институт „Старинен Пловдив”. Ето как коментира решението си за промяна:

"7 години съм в Нова телевизия, 20 години в журналистиката. Не си тръгвам сърдит. Благодаря на собствениците за подкрепата. Това беше много тежко решение за мен. Със сигурност ще ми липсвате.

Старият Пловдив е най-голямата перла от кулутурно историчека стойност в България. Това е най-старият жив град в Европа. Надявам се да го върна там, къде му е мястото", изтъкна Грозев.

Той подчерта, че има много неща, които иска да подобри. "Там има изключително много чужденци, като цяло можем да се гордеем с това наследство", коментира водещият.

"За мен това е огромно предизвикателство. Смятам, че опитът, който имам, ще ми бъде полезен да направя много хубави неща. Много научих тук в Нова телевизя", похвали се Грозев.

Водещите на сутрешния блок Виктор и Ани му пожелаха "на добър път", като оставиха отворени вратите за негово евентуално завръщане в телевизията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Божеее

18.02.2020 | 12:46

Е, не! Като какъв точно този човек е назначен на този пост???!! Може би е голям експерт по културни ценности, или е историк, или е архитект, или е спец по културен мениджмънт!???? Имал бил опит...в телевизия...да чете от аутокю...

Отговори
0 0

десен

17.02.2020 | 17:31

Падение, абсурд!!!

Отговори
3 0

десен

17.02.2020 | 17:30

Падение, сега следва и Азис да го назначат за шеф на театъра или филхармонията.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?