Следвайте ни

Блъскаш, ама плащаш! Жена изскача пред колите в Пловдив

viber icon

За поредно изпитание пред шофьорите в Пловдив, алармираха пред „Марица“ потърпевши. 

Жена на около 30 години кръжи насред пътното платно и изскача пред колите. 

„Изскочи ми на пътя в последния момент, как не я блъснах не знам, ама като слезнах да й държа сметка почна да ми вика "мене блъскаш, мене плащаш"... Внимавайте колеги, карайте си в средна лента!“, споделя шофьор, преживял шок заради жената. 

Според запознати, странницата обикаля в района от Хаджията до Полиграфията и обратно, като всяка секунда създава предпоставки за катастрофи. 

Някои от шофьорите са споделили за преживяванията си в социалните мрежи. В коментарите пловдивчани гадаят дали жената е психично болна или просто иска да изкара пари, изскачайки пред колата. 

„Преди си пускаха децата да ги блъскат и да взимат пари, сега те го правят, щом е казала "Мене блъскаш, мене плащаш", ясна е работата...“, смята един от коментаторите. „Явно не е добре жената. Грозно е да я снимат“, е мнението в другата крайност. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Ivo

Ivo

25.11.2020 | 12:12

Такива трябва да ги прибират някъде, но не знам в монета има ли изобщо такава институция в нашата така "добре" подредена държава.

Отговори
0 0
Митко

Митко

22.11.2020 | 21:09

ЦИГАНКА КАТО ТИКВАТА БОЙКО БОРИСОВ! НА САПУН И ДВАМАТА!

Отговори
5 2
Ама какво става

Ама какво става

23.11.2020 | 00:46

И превъртели хора ли вече пишат тук ?!!?

Отговори
1 0
НОСТРАДАМУС  ДО ОРГАНИТЕ НА МВР

НОСТРАДАМУС ДО ОРГАНИТЕ НА МВР

22.11.2020 | 18:26

Любимото и място е на разклона от Мария Луиза за Тракия.Има навика да прави много резки движения и да изкача пред колите буквално на милиметри от тях.Няма никакво чувство за страх и самосъхранение.Изключително опасна.Въпрос на дни е да стане някоя беля.

Отговори
10 0
Амиииии

Амиииии

22.11.2020 | 18:23

Трябват й два шамара и ще забрави да върви между колите!!!

Отговори
8 0
Внимание

Внимание

22.11.2020 | 16:29

Тази циганка не е с акъла си. Редовно върви по улицата и срещу колите. От няколко месеца поне 3 пъти съм е виждал около стадион Ботев и ул. Богомил. Няма ли кой да и обърне внимание, наистина някой ще е блъсне и ще си докара беля заради ненормалната.

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?