71

Благоустроиха зоната около саниран блок в "Тракия"

Целият район около 26-ти блок в „Тракия” е неузнаваем след приключването на строителните дейности там. Предблоковото пространство е облагородено с нови бетонови тротоари и алеи.

„Жителите на блок 26 са много активни и благодарение на това те използваха възможностите на безплатната програма за саниране. Техните жилища са енергийно обновени, с което промениха цялостно средата. При разговорите си с гражданите поех ангажимент при наличие на средства да реконструираме и зоната около блока”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той спази обещанието си и ремонтните дейности вече са на финал.

„И през тази година ще продължим с обновяването на инфраструктурата в района”, каза още кметът на „Тракия” Костадин Димитров. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бл. 26

Бл. 26

18.01.2022 | 16:47

Браво Коцета!

Отговори
2 0
Бл. 26

Бл. 26

18.01.2022 | 16:47

Браво Коцета!

Отговори
2 0
Нали

Нали

18.01.2022 | 16:26

Програмата на ГЕРБ за безплатно саниране на старите панелки беше една много добра стратегия за инвестиране на правителството директно в хората! Първо, гражданите получиха приветливи и изолирани от студ и жега жилища съответно с по-ниски сметки за ток! Като цяло се подобри визията на сградите (мен много ме дразнеше шаренията на самостоятелно санирани апартаменти). Второ хиляди малки фирми имаха работа и печелеха пари и плащаха данъци и осигуровки при извършването на санирането! Е, сега програмата е спряна, все пак не са важни хората, важно е Румен Радев да си спаси гъза от затвора за държавна измяна и шпионаж в полза на Русия! Честита ви промяна!

Отговори
2 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?