71

Благотворителен Великденски базар в ДГ „Космонавт” СНИМКИ

В ДГ „Космонавт” в Пловдив вчера се проведе благотворителен Великденски базар под надслов „Ние правим доброто възможно”. Базарът е по инициатива на екипа на детската градина и се осъществява с помощта и подкрепата от страна на родителите на децата в детското заведение. Събраните средства от базара ще отидат в помощ на Детската клинична онкология и хематология към УМБАЛ „ Св. Георги”.

Празничното събитие бе подкрепено с присъствието на Венцислава Любенова – кмет на район „Северен”, Стоян Стратиев – директор на СУ „Никола Йонков Вапцаров”, Анна Вълчева – директор на СУ „Христо Груев Данов” в Пловдив.

Парти агенция „Меджик парти” се включиха с безплатно озвучаване на събитието. 

С пожелания за весело посрещане на Великденските празници, Десислава Стоянова - Тотева – директор на ДГ „Космонавт” благодари на всички  за подкрепата и съдействието по организиране и провеждане на базара. Сподели, че когато заедно възпитаваме децата си в ценности като доброта, човечност, и милосърдие, доброто наистина е възможно.

Базарът стартира с концертна програма подготвена от децата и учителите в детската градина. Гост изпълнители бяха учениците от СУ „Никола Вапцаров”, които изпълниха мажоретен танц  и учениците от СУ „Христо Данов” с изпълнение на народен танц „Лазарки”.

След концерта гостите можеха да избират от вкусните кулинарни изкушения и красивите Великденски украси, приготвени от родителите. 

Екипът на ДГ „Космонавт” благодари на всички, които подкрепиха инициативата и се надяват базарът да се превърне в традиция.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?