71
Следвайте ни

Бивш учител научи в тотопункта на Събота пазара, че е ударил 5 милиона

viber icon

Никаква реакция нямаше от негова страна за това, че е хванал милионите. Една дума не обели. Не се изненада, заяви касиерката Мария Башева.

 

Бившият учител, който е новият тотомилионер на Пловдив, разбрал за големия удар в тотопункта на Събота пазара.

70-годишният пловдивчанин се появил с шапка и маска ден след като били изтеглени числата. Дал два фиша на касиерката Мария Башева. Тя му казала, че първият фиш не е печеливш. Когато обаче пуснала втория на терминала, занемяла от почуда: изписала се огромна печалба. Това бил джакпотът от 4 958 850 лева. 

Изумената касиерка му казала, че трябва да отиде в централата в София, за да си взема голямата печалба. 

"Никаква реакция нямаше от негова страна за това, че е хванал милионите. Беше много спокоен. Една дума не обели. Все едно му казах, че няма печалба. Не се изненада. Обикновено хората са емоционални в такъв момент, но той не даде никакъв признак за това", заяви касиерката Мария Башева пред "Марица".

Ощастливеният от съдбата мъж просто си взел фиша и си тръгнал.  

Припомняме, че фишът, донесъл голямата печалба, бе пуснат в тотопункта в "Кючук Париж", до Събота пазара. Той е бил на стойност 7,20 лева.

Късметлията бил редовен участник в игрите на Българския спортен тотализатор.

Той вече е дал банкова сметка, в която му е преведена сумата от 200 000 лева. Останалите пари ще получи разсрочено - между 30 и 50 хиляди лева на месец в продължение на 11 години според размера на джакпота.

 
Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

кючукпарижанска идилия

кючукпарижанска идилия

16.10.2021 | 13:20

Не мога да я разбера тая булка, какво иска да думне тъпаните и да събере, кварталните мутри и отрепките на квартала, дал Боже бол, да го оберат, отвлекат или защо нея почерпил?

Отговори
4 0
Kiro Fe+

Kiro Fe+

16.10.2021 | 09:40

Как тоя български тотализатор,не се научи да дава цялата сума от печалбата като е в цял свят. Удържат си ддс-то ако има такова и край. Само България не дава нищо,тя иска само да взима. Че то човек не знае какво,ще се случи за 11 години,те ще ми дават по 30-40 Хил на месец. Един Мерцедес не мога да си купя или апартамент.

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?