2374

Бивш кадър на ИТН с оферти от името на "Промяната"

Бивши членове на "Има такъв народ" в Пловдив заявиха пред "Марица", че получават предложения да станат членове на секционните избирателни комисии за парламентарните избори на 2 октомври от името на нова формация.  Офертите идват от Мануел Момчилов, който се представя като настоящ член на национално движение "Силна България", което отцепниците от партията на Слави Трифонов и бившият спортен министър Радостин Василев са създали. 

Любопитното в цялата ситуация обаче е, че Момчилов твърди пред бившите си съпартийци от ИТН, че членовете на секционните комисии ще са излъчени от квотата на "Продължаваме промяната". В съобщението пише още, че "Силна България" ще се явява заедно с ПП на предстоящите избори.

Според информацията на "Марица" десетки бивши или разочаровани настоящи членове на партията на Слави от Пловдив и региона, участвали в организацията и провеждането на последните избори миналата есен, са получили подобно съобщение от Момчилов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пак ли?

Пак ли?

05.08.2022 | 12:30

Пак ли движения и нерегистрирани партии,завоалирани частни интереси..Сладко им е на депут(Е)тата..,ламтят за власт и хранилка..Де що некадърно и без професия,се изсипва за субсидия..и коалиране на гласове…пасмина недоядени!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?