Следвайте ни

Бис! Пак „пропя“ дупката-рекордьор в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Най-известната дупка в града под тепетата отново се разголи и взема жертви, видя репортер на „Марица“. 

След кратка пауза, зейналата яма на бул. „Васил Априлов“, до кръстовището с бул. „Шести септември“, пак си пука гуми и изкривява джанти на поразия. 

Полицията в града под тепетата предприе светкавични мерки и я обезопаси, а преди около две седмици бе засипана от служители на ВиК-Пловдив. Остана само да се сложи асфалт от страна на Общината, но това не се случи. 

Дъждовете и снегът, както и шофьорите, попаднали в капана, подкопаха чакъла и сега отново надвисна опасност. Жертвите трябва да се бръкнат с по 200-300, до 400 лв., за да си платят ремонта за колата, а след това да се чудят къде да търсят вината. Не е изключено огромната дупка да предизвика и тежки инциденти с фатален край. 

„Шофьорите, които преминават по бул. „Васил Априлов“ ежедневно, знаят наизуст всяка издатина по асфалта, а те не са малко. Но е срамота да зее такава дупка, която дори може да прекатури кола“, коментира потърпевш. 

снимки от Атанас Кънев

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Софка

Софка

02.02.2021 | 09:15

За съжаление, това не е единствената голяма дупка в Пловдив. Ако се по разходите из Кършияка ще намерете не една , а стотици такива дупки. А живеем в 21 в. !!!!! Да не говорим за ул.Пантелей Генов, след всеки дъжд се появяват кратери, запълнят ги малко с пръст, същата при дъжд се оттича в шахтите и ги запушва, а резултатът е река. А все пак е сменена ВИК!!!! Да не говорим, че всеки ден се гази кал. И кой е отговорен за това?

Отговори
0 0
Ццц

Ццц

02.02.2021 | 00:08

Всичко е забатачено в Пловдив. Здравка и Зико нямат ли път от там да ги раздруса дупката, за да видят какви стопани са?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?