Бихте ли изгонили съсед мърляч от входа?

Диана Василева, 40 г.

Не ми е приятно да се занимавам с хора, които нямат елементарни хигиенни навици. Не знам обаче дали е възможно да бъдат изгонени, и то от собственото им жилище, независимо каква поразия са направили. Свикнала съм да не обръщам внимание

Борислав Илиев, 60 г.

Доста съм наясно с новия закон за етажната собственост. Вчера направихме общо събрание, попълнихме домовата книга и заявлението до кметството. Да се надяваме, че нещата ще потръгнат по-добре. В нашия вход проблеми няма.

Димитър Славов, 21 г.

Аз съм студент и в момента съм на общежитие, но като бях на квартира, се съобразявахме много със съседите. Музиката спираше в 22 часа и ако ни се купонясваше още, отивахме на дискотека, за да не дразним комшиите.

Петър Петров, 57 г.

Мърлячите да се махат. Да отидат на живеят на къра, след като не могат да спазват общоприетите правила. В нашия блок обаче нямаме такива проблеми. Разбираме се от една дума със съседите.

Христо Атанасов, 75 г.

Не съм за крайните действия. Първо трябва да има предупредителни мерки и ако не вземат от дума, тогава да се пише жалба. Как така ще ги гоним от собственото им жилище. Може би говоря така, защото съм случил на комшии.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?