49

Бензин в кръвта: Шумни двигатели огласиха Гребната база СНИМКИ

Шумни двигатели огласиха Гребната база в града под тепетата днес още със старта на най-грандиозното дрифт шоу в страната. Десетки ентусиасти с бензин в кръвта посетиха събитието още в първия му ден и станаха свидетели на удивителни дрифт демонстрации от професионални шофьори от цяла България. За радост на почитателите на бързи скорости мирис на гуми ще се носи над водата и през идния уикенд. Днес и в събота основно професионални шофьори от световния шампионат по дрифт ще тренират и ще се състезават. Журито, което ще оценява състезателите се състои от създателите на Европейския дрифт шампионат. Най-шарена обаче предстои да бъде програмата в неделя. Тя стартира в 10 часа с Дрифт такси, което ще вози своите пътници няколко пъти през деня. Ще станем свидетели и на нещо по-пикантно, а именно еротична автомивка и Pole dance демонстрации. Около 13:30 ще бъдат изтеглени на случаен принцип трима души от публиката, които с предоставена от организаторите кола ще имат възможност да покажат колко добре могат да дрифтят. Достъпен в неделя ще бъде и най-реалистичният дрифт симулатор, който всеки може да опита. 

На терена има отделен кът с храна, напитки и място за отдих.

В случай пък, че искате да се насладите на шоуто, но нямате на кого да оставите децата, организаторите са помислили и за това. Предоставен е занимателен детски кът, специално отделен от колите и шума, така че малчуганите да имат къде да се забавляват на спокойствие. Там ги очакват интересни игри, колички, а в събота е подготвена специална аниматорска програма с любимите герои от Пес патрул.

Още много зашеметяващи и грандиозни изненади са подготвили организаторите на събитието. Цената за това удоволствие е 20 лв. за един ден, 35 лв. за два от дните по избор и 50 лв. за трите дни. 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бензин в кръвта

Бензин в кръвта

22.09.2023 | 12:59

Боза в главата.

Отговори
3 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?